Drinkwaterfilters

  1. Home
  2. Drinkwaterfilters

Drinkwaterfilters

Altijd zuiver drinkwater in huis, zonder tientallen flessen aan te kopen? Dan is een drinkwaterfilter exact wat u zoekt! Het filteren van kraantjeswater houdt heel wat voordelen in voor u en uw woning. Bovendien is het voor iedereen toegankelijk dankzij de interessante formules bij Aguaclaro.

Verschillende soorten filters en formules

Er bestaan verschillende soorten waterfilters, die ook samen kunnen worden gebruikt. De meest gebruikte soorten zijn de sedimentfilter, de actiefkoolfilter en de omgekeerde osmose. Een sedimentfilter laat het water door één of meerdere sedimentlagen lopen en wordt daardoor ook wel een bezinkingsfilter genoemd. Sinds kort bestaat ook de combinatie van sedimentfilter met micromembraan filtratie, wat zorgt dat het drinkwater steeds voor 99,999 procent gefilterd en zuiver is. Door de combinatie met een actiefkoolfilter is het water volledig gevrijwaard van chloor en andere geuren en smaken.

Als u een drinkwaterfilter wil kopen of huren, bent u steeds aan het juiste adres bij Aguaclaro. Wij staan garant voor een uitstekende service en kunnen – indien dat wenselijk is – ook andere waterfilters of -ontharders aanbieden. Sowieso is een gratis test van uw water inbegrepen, zodat wij u perfect kunnen adviseren bij de keuze. Met een drinkwaterfilter van Aguaclaro filter u uw kraantjeswater eenvoudig, zodat u dezelfde kwaliteit als flessenwater krijgt.

Om te genieten van perfect zuiver drinkwater, betaalt u nu eenmalig 129 euro. Dat komt overeen met 35 eurocent per dag. Daarvoor is de service van Aguaclaro helemaal inbegrepen, net als een luxueuze drinkwaterkraan en uiteraard de drinkwaterfilter zelf.

Waarom kiezen voor een waterontharder?

Twijfelt u nog over de installatie van een waterontharder? Wij zetten voor u even de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Langere levensduur van huishoudelijke toestellen en waterleidingen. Hard water zorgt voor kalkafzetting in huishoudelijke toestellen die water gebruiken, zoals bijvoorbeeld uw koffiezet of waterkoker, en waterleidingen. Daardoor gaan deze minder lang mee. Een waterontkalker zorgt voor een veel lager kalkgehalte in het water en dus ook voor minder kalkaanslag, waardoor je huishoudtoestellen tot wel 30 procent langer meegaan.
  • Minder kalkplekken. Waterontharding zorgt voor minder kalk in het water, waardoor je vanzelfsprekend ook minder last hebt van kalkplekken, bijvoorbeeld op de kranen, de douchekop… Zo heb je ook minder poetswerk.
  • Minder energiekosten. Hard water zorgt voor een minder efficiënt verwarmingsproces, bijvoorbeeld in de verwarmingsketel of in koffiezetmachines. Er is dan meer energie nodig om het water op te warmen. Zonder kalkaanslag werken alle verwarmingstoestellen beter waardoor je tot wel 20 procent kan besparen op je energiekosten.
  • Minder was- en onderhoudsproducten nodig. Zeep en waspoeder werken beter in zacht water. Ook je kledij heeft een langere levensduur als je was met zacht water. Dankzij een waterontharder kan je het verbruik van zeep en andere detergenten met zo’n 30 tot 50 procent verlagen.
  • Ecologisch verantwoord. Onthard water zorgt voor lagere energiekosten en een lagere behoefte aan zeep en andere onderhoudsproducten. Bovendien zorgt het ook voor een verminderd aantal plastic flessen. Als je die factoren optelt, merk je dat deze optie beduidend beter is voor het milieu.
Menu