Referenties

  1. Home
  2. Referenties

Zij kozen eerder al voor Aguaclaro

Ik heb twee Sol&Guard poolcovers besteld op maat, die schitterend passen hoewel ik twee zwembaden in een speciale vorm heb.

Nancy, San Fulgencio

Nadat vrienden een waterfilter hadden laten installeren hebben wij er ook eentje besteld. De filter was in twintig minuutjes geïnstalleerd, neemt weinig ruimte in beslag en het water is super lekker.

Aerts, La Marina

EAS-warmtepomp laten installeren. Super tevreden, want alles was snel en netjes geïnstalleerd!

Rudi, San Fulgencio

Wij hebben in onze eerste woning een drinkwaterfilter laten installeren en waren er zeer tevreden over. Nu we verhuisd zijn, heb ik er dadelijk twee laten plaatsen zodat we ook steeds zuiver water hebben in de buitenkeuken.

Vercauteren, Ciudad Quesada

Super satisfied with the service, there were also problems with the electricity when installing the heat pump and we made everything in order. Great job!

Dave, Pilar de la Horadada

Na in te gaan op het advies van de waterontharder en het drinkwatersysteem zijn wij uiterst tevreden over de installatie, service en zeker het water.

Bambach, Guardamar

We ordered a heat pump just before Christmas 2020 and would like to have it before Christmas because our family came. Poolstar heat pump was delivered and installed in only 3 days.

Rick V., Catral

Wij hebben Gert als poolman en zijn uiterst tevreden, niets is hem te veel en ons water is steeds super in orde!

Wendy, Benijofar

Menu