Wanneer is mijn drinkwaterfilter aan vervanging toe?

  1. Home
  2. Uncategorized
  3. Wanneer is mijn drinkwaterfilter aan vervanging toe?

Wanneer is mijn drinkwaterfilter aan vervanging toe?

 

Wanneer is het nodig om de filters van uw drinkwatersysteem, drinkwaterfilters of reverse osmose te vervangen? Alle drinkwatersystemen op de markt vergen onderhoud, alleen weten veel mensen niet wanneer en hoe dit precies moet gebeuren. Zowel voor een eventuele vervanging als het onderhoud zit u uiteraard goed bij Aguaclaro.

 

Uit controles van bestaande drinkwatersystemen wordt vastgesteld dat de gefilterde waterkwaliteit slechter is op vlak van kwaliteit dan het gewone kraantjeswater. Dit is volledig te wijten aan het feit dat de filters niet of laattijdig vervangen zijn of omdat er niet of incorrect werd gereinigd en gedesinfecteerd bij het vervangen van de filters. Vermits het water voor consumptie gebruikt wordt, is het nochtans uitermate belangrijk dat er gewaakt wordt over de waterkwaliteit. Het is dus van groot belang dat het vervangen van je drinkwaterfilter tijdig gebeurt.

De verschillende types verschillen in onderhoud en aanpak. Net daaro mis het aangewezen om beroep te doen op een vakman van Aguaclaro, zodat u steeds zeker bent van een onberispelijke waterkwaliteit en een goed werkende drinkwaterfilter.

 

Menu